Hulp voor Quinnipiac University

Vasco Vertalers voor de studenten van Quinnipiac University

Wij zijn een samenwerking aangegaan met de Quinnipiac University (Hamden, VS) nadat zij een Student Consulting Project hadden gelanceerd. Het project had tot doel de communicatie tussen internationale studenten en academische organisaties te bevorderen.

Omdat dit initiatief heel dicht bij onze missie staat, besloten we het te steunen door hen Vasco Translator M3 vertalers op te sturen.

De problemen van internationale studenten

Buitenlandse studenten ondervinden veel problemen wanneer zij in de VS studeren. Ze moeten een nieuwe taal leren, wennen aan een nieuwe cultuur en vrienden maken in een omgeving die verschilt van hun eigen omgeving. Dit alles gebeurt terwijl ze hun onderwijsdoelen proberen te bereiken.

Omdat de Quinnipiac University het goed begrijpt, heeft zij besloten een extra inspanning te leveren om de communicatie met buitenlandse studenten en hun familie te vereenvoudigen.

Hoe heeft Vasco Translator geholpen?

Zowel academici als studenten gebruikten de stem vertaalfunctie om met elkaar te communiceren. Bovendien gebruikten de studenten de Foto vertaalfunctie om hun omgeving beter te begrijpen en het lesmateriaal tijdens colleges te lezen.

Dit bleek vooral nuttig voor degenen die aan verschillende schriftsystemen gewend waren, bijvoorbeeld Arabische studenten.

De samenwerking

Vasco Translators ondersteunde 2 scholen: een in Hamden, een andere in New Heaven. De samenwerking duurde 3 semesters, van 2021 Q3 tot het late voorjaar van 2022. De feedback van zowel leerlingen als docenten was uiterst positief.

"Sommige studenten merkten ook dat er weliswaar andere vertaalapps beschikbaar waren, maar dat ze niet graag hun eigen smartphone gebruikten en het toestel van hand tot hand gaven (wat soms noodzakelijk was). Sommige gebruikers merkten ook op dat het apparaat niet alleen een geweldig vertaalapparaat is, maar ook zeer nuttig kan zijn bij het leren van vreemde talen," voegde prof. Gedeon Werner eraan toe.

Terwijl de leraren de waarde van onze apparaten benadrukten wanneer zij met ouders spraken, prezen de leerlingen Vasco Translators voor het gebruiksgemak.

Wat is het volgende?

Wij hopen deel te nemen aan toekomstige projecten van Quinnipiac University. Hun inspanningen om de communicatie met internationale studenten te versoepelen liggen dicht bij onze missie.

Uiteindelijk is onderwijs de gemakkelijkste manier om de wereld ten goede te veranderen.