number one

Vasco Translator V4

Een vertaalmachine met 108 talen en gratis levenslang Internet

 • Stemvertaler: Spreek in 76 talen
 • Foto vertaler: Begrijp 108 talen
 • Tekstvertaler: Begrijp 90 talen
 • Gratis internet: Gratis internet voor vertalingen
 • Snelle vertaling: resultaat binnen 0.5 seconden
 • 5 inch groot scherm: Zie tekst duidelijk op het apparaat
 • Krachtige luidsprekers: Vertrouw op een volume tot 99 dB
 • Bestendigheid: Bestand tegen schokken en waterspatten

Kleur:

€ 389

Vasco Translator M3

Zakformaat vertaalcomputer met gratis levenslang internet

 • Stem en fotovertaler: Spreek in 76 talen
 • Gratis internet: gratis internet voor vertalingen
 • Hoge kwaliteit: 96% vertaalnauwkeurigheid
 • Snelle communicatie: Krijg resultaten binnen 0.5 seconden
 • Mooi ontwerp: Vertrouw op bekroonde gebruiksvriendelijkheid

Kleur:

€ 289

Over ons

lefigaro

Ce traducteur de poche se démarque par l'usage de l'intelligence artificielle pour la reconnaissance vocale et par un accès internet gratuit à vie dans 200 pays (108 langues traduites).

francebleu

Interview avec Karim Bensaid, Directeur Régional : Les traducteurs Vasco se positionnent à la pointe de la technologie grâce à l’IA. En levant la barrière linguistique, la manière de voyager franchit un tout nouveau palier.

futura

Que ce soit dans un cadre personnel ou professionnel, la communication entre les gens peut se heurter à la barrière de la langue. C'est là qu'un appareil de traduction peut se montrer d'une très grande utilité..

datadcientest

Grâce à leur système IA de traduction instantanée, Vasco Electronics recrée le mythe de la tour de Babel pour mettre fin aux barrières des langues et incompréhensions linguistiques.

tourhebdo

Il est un outil auto-apprenant grâce à l’intégration d’une IA, élaboré en collaboration avec une équipe de linguistes expérimentés.

justgeek

C’est incroyable à quel point nos prospects lors d’événements ont pu s’ouvrir une fois que nous avons commencé à nous adresser à eux dans leur langue maternelle avec l’aide d’un traducteur instantané Vasco.

100nl

U kunt de Vasco vertaler gebruiken om een voertuig te huren en de voorwaarden te lezen die u gaat aanvaarden.

icthealth

Zo kunnen anderstaligen zoals mensen met een migratieachtergrond of toeristen op eenvoudige wijze communiceren.

camping

Een praatje maken met je campingburen uit een ander land, de kaart in een restaurant ontcijferen of – een serieuzere zaak – raak je onverhoopt in contact met de politie? Dan komt de Vasco Translator V4 goed van pas.

mtsprout

Het is opvallend hoeveel potentiële klanten zich op evenementen konden ontspannen zodra we hen in hun moedertaal gingen aanspreken met behulp van een Vasco vertaalmachine.

Awards

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

Taal vertalen is geen probleem meer!

Wil je jezelf verstaanbaar maken in een vreemde taal? Dan is de draagbare talen vertaler van Vasco de perfecte uitkomst! Deze slimme vertalers zijn speciaal ontwikkeld om taalbarrières te doorbreken. Met behulp van geavanceerde technologie, zoals spraak-, foto- en tekstvertaling,zal de Vasco talen vertaler uw taal herkennen en vervolgens vertaalt de vertaler de taal naar de gewenste taal. Zo kun je altijd communiceren met de lokale bevolking, waar je ook bent.

De talen vertaler biedt veel handige functies en is geschikt voor iedereen. Vasco vertaalapparaten zijn bovendien direct klaar voor gebruik. In tegenstelling tot andere leveranciers hoef je geen Simkaart te registreren of extra kosten te maken voor het opwaarderen van je abonnement. Het apparaat maakt automatisch verbinding met GSM mobiele netwerken in bijna 200 landen.

Ben jij klaar om de wereld te ontdekken en jezelf verstaanbaar te maken in andere talen? Koop dan nu de Vasco Translator en spreek met gemak met meer dan 90% van de wereldbevolking!

Begrijp uw omgeving in het buitenland

Als u niet bekend bent met de taal van het land waar u naartoe gaat, kan het lastig zijn om de lokale cultuur te begrijpen. Gelukkig kunt u met de talen vertaler van Vasco een heleboel zorgen wegnemen. Met deze vertaler kunt u in verschillende talen communiceren en zelfs geschreven tekst vertalen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een menukaart niet begrijpt of een informatiebord niet kunt lezen.

De talen vertaler van Vasco kan zelfs taal herkennen en naar uw eigen taal vertalen. Zo kunt u makkelijk gesprekken voeren met de lokale bevolking en uw weg vinden in een onbekende omgeving. En als u van plan bent om in het buitenland te gaan werken, is het vertalen van uw contract een slimme zet. Zo weet u precies wat er in het contract staat en waar u voor tekent.

Met de talen vertaler van Vasco kunt u met een gerust hart de wereld verkennen. Het is een handige tool die u zelfverzekerd maakt en ervoor zorgt dat u meer kunt genieten van uw reis. Vertaal nu uw teksten en maak uw verblijf in het buitenland nog aangenamer met de talen vertaler van Vasco.

Geavanceerde talen vertaler

Vasco Translator V4 is een uitstekend voorbeeld van een van onze vertaalapparaten. Deze talen vertaler maakt het mogelijk om overal ter wereld te spreken als een lokale bewoner, zodat u zich nooit verloren voelt in een vreemd land. Het is niet langer nodig om zware woordenboeken of onhandige gebaren te gebruiken. Zo wordt u begrepen door iedereen.

De draagbare talen vertaler van Vasco past in elke broekzak en heeft een gebruiksvriendelijke bediening. Zelfs mensen die geen affiniteit hebben met moderne technologie kunnen dit gemakkelijk gebruiken. De Vasco Translator zal voor u de taal herkennen vervolgens de talen vertalen in de gewenste taal. Vertaal nu al uw gesprekken, zakelijk of prive met de Vasco Translator zijn taalbarrières verleden tijd.

Geen extra kosten

Onze spraakvertalers hebben ook levenslang gratis internettoegang in bijna 200 landen. Dit is mogelijk dankzij een Simkaart die al in uw talen vertaler zit wanneer u deze koopt. Er zijn geen verborgen kosten of extra software die u hoeft te installeren - alles wat u nodig hebt, zit al in uw Vasco vertaler.

Vertaal nu en reis de wereld rond en maak u geen zorgen meer over de kosten van internet in het buitenland. Alles wat u nodig heeft om te vertalen heeft u al op zak.

Meningen van klanten