Wie zijn wij?

Wij zijn Vasco Electronics

Vasco Electronics is een wereldwijd bedrijf in de voorhoede van innovatie, toonaangevend op het gebied van vertaalapparatuur voor reizigers. Ons bereik is werkelijk wereldwijd, met een sterke aanwezigheid in Europa en Noord-Amerika. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2008 heeft Vasco Electronics de manier waarop de wereld werkt met digitale spraakvertaling en woordenboeken veranderd.

Het team van ervaren ingenieurs van het bedrijf bestaat uit een internationale waaier van talent. De Vasco Translator is onze innovatieve oplossing die reizigers verbindt met lokale gemeenschappen in meer dan 50 talen. De eerste Vasco Vertaler zette het bedrijf in beweging, en sindsdien is ons personeelsbestand gestaag gegroeid in omvang, mogelijkheden en passie. Wij blijven ons richten op het leveren van uitgebreide mobiele apparatuur voor reizigers en het gemakkelijk maken van communicatie tussen de sprekers van vele andere talen.

Al die tijd hebben we de state-of-the-art op een agressieve manier vooruit gedreven. Nu het Vasco engineering- en ontwikkelingsteam een volwaardige speler is, zijn we op zoek naar partners voor nieuwe project samenwerkingen. Als partner creëren wij op synergetische wijze nieuwe toegevoegde waarde, waardoor kansen vrijkomen die anders onbenut zouden blijven. Dus, neem contact op als u dergelijke capaciteiten nodig heeft om uw software project tot leven te brengen.

about us

De missie die ons drijft

Wij brengen de wereld samen door de communicatiebarrière te doorbreken en gesprekken in real-time te vertalen.

Vasco Vertalers creëren paden tussen meer dan 50 talen. Dit zijn de gesproken talen van het overgrote deel van de wereld (90%). Onze apparaten geven u de sleutel om met al die miljarden mensen in contact te komen! Of u nu voor uw plezier of voor zaken naar het buitenland reist, het maakt niet uit, Vasco doorbreekt de taalbarrière.

Ons uitgangspunt is altijd geweest om onze producten zo intuïtief en ongecompliceerd mogelijk te maken. Met een Vasco-vertaler hoeft u zich nooit zorgen te maken over de bediening, u hoeft hem alleen maar uit te pakken en aan te zetten, en hij doet de rest voor u!

Wij geven om onze klanten

Vertel ons uw behoeften, en wij luisteren. Onze lokale serviceteams bieden primaire ondersteuning in meer dan tien talen. In elke taal menen we het als we zeggen dat onze klanten onze koningen en koninginnen zijn. Wij luisteren naar hun meningen en ideeën en gebruiken die waardevolle input om onze nieuwste ontwerpen te inspireren.

Het leggen van contacten was wat het bedrijf tot leven bracht, en het is van vitaal belang geweest bij onze groei. Als klanten spreken, stemmen we onze producten af op hun behoeften en houden we er rekening mee bij toekomstige ontwikkelingen. Wij helpen u ook bij het maken van de juiste keuze en bieden ondersteuning na uw aankoop. Als er iets met uw Vasco-product aan de hand is, kunt u gewoon bellen of een e-mail sturen, en de supportdesk zal zo snel mogelijk reageren.

De wereldwijde reikwijdte van Vasco Electronics

Vasco Electronics heeft hoofdkantoren in de VS in Cheyenne, Wyoming, Shenzhen in China, en de stad Kraków in Polen. Daarnaast hebben we Britse, Duitse, Franse, Italiaanse, Spaanse, Tsjechische, Slowaakse, en Hongaarse regionale kantoren.

Onze partners en werknemers reiken van Maleisië, Indonesië en India tot Nederland in Europa. U kunt onze producten gemakkelijk kopen in Europa, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië, maar ook online in onze speciale e-commerce winkel en op veel populaire e-commerce sites.

De Vasco Mini 2, onze populaire stemvertaler in zakformaat, is toonaangevend in markten over de hele wereld en verkoopt in een steeds hoger tempo! Zo'n bloeiende markt past bij de groei van ons bedrijf. Als u Vasco Translators niet op de markt van uw eigen land kunt vinden en u wilt onze partner worden, laten we dan in contact komen en het mogelijk maken!

Vasco in the world map

Onze producten

Vasco Electronics biedt 2 productlijnen aan de wereldmarkten aan:

Vasco M3

Vasco Translator M3

Een ergonomische en handige

kleine stemvertaler in handformaat

Vasco Translator

Vasco Translator

De stemvertaler op het

scherpst van de snede

Vasco City Guide

Een mobiele gids gewijd

aan hotels in uw stad

Horse Manago

Een uitgebreid platform op het web voor liefhebbers van het ruiterleven,

stal eigenaren en paardenliefhebbers

U vindt producten van Vasco Electronics overal, ziekenhuizen, politie afdelingen, en andere openbare veiligheidsinstellingen, het leger, en onderwijsinstellingen op alle niveaus. Vind ons waar ooit het helpen van mensen om over taalbarrières heen te communiceren essentieel en lonend is. Als u iets zoekt dat nog niet bestaat, neem dan contact met ons op, want wij kunnen het voor u realiseren!

De toekomst van Vasco Electronics is rooskleurig! We staan sterk ten opzichte van de concurrentie en we investeren om in de kopgroep te blijven. We werken aan het bedienen van groeiende marktsegmenten zoals senioren en lichamelijk actieve avontuurlijke reizigers. Of het nu gaat om schokbestendige behuizingen, opvouwbare schermen, wearables, geavanceerde batterij technologieën of vele andere nieuwe mogelijkheden, we werken eraan om nieuwe functies te leveren voor de meest veeleisende gebruikssituaties van de moderne consument

Voel u vrij om contact met ons op te nemen over wat dan ook - Laten we praten! Als u een van onze producten wilt proberen - ga uw gang en koop het als een test! Als het u niet bevalt, kunt u het terugsturen en krijgt u uw geld terug. Als u deel wilt uitmaken van het Vasco Electronics team, nodigen wij u van harte uit te solliciteren via onze carrièrepagina!