Wie zijn wij bij Vasco?

Vasco is een organisatie die is opgericht met als doel mensen elkaar beter te leren begrijpen.

number one

Ons verhaal

Het bedrijf Vasco werd in 2008 opgericht door Maciej Góralski, een zakenman en paramedicus, die een reële en tastbare behoefte zag aan elektronische vertalers. Dankzij dit doel groeide ons bedrijf uit tot een van de leidende bedrijven op de markt van vertaaloplossingen.

Dat doen we door elke dag taalbarrières te doorbreken. Onze belangrijkste taak is het vergemakkelijken van de communicatie voor alle mensen die verschillende talen spreken. Met onze apparaten kunnen mensen misverstanden vergeten en zich richten op nieuwe uitdagingen, het ontdekken van de wereld en het ontwikkelen van hun bedrijf.

We zijn er trots op dat we zover zijn gekomen. Aanvankelijk was Vasco een kleine groep enthousiastelingen die vertaalapparaten wilden promoten. Nu bestaat onze organisatie uit bijna 200 medewerkers uit 20 landen en 4 continenten. Wij hebben de kennis en ervaring in het ontwerpen, produceren en verkopen van apparaten, omdat wij gespecialiseerd zijn in taalkunde, ontwerp en softwareontwikkeling.

Naast individuele klanten ondersteunen we verschillende organisaties, zowel publiek als privé. Wij leveren vertalers aan productielijnen, hotels, restaurants, scholen en ziekenhuizen.

Vasco door de jaren heen

  • De introductie van Vasco

  • Opening van online winkels in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië en Spanje

  • Eerste Vasco vertaler

  • Eerste Vasco Reisapparaat

  • Opening winkels in VS, Hongarije, Tsjechië, Slowakije & Roemenië

  • Vasco Mini 2 lancering

  • Opening winkels in Zweden, Noorwegen & Finland

  • Lancering Vasco Translator M3

  • Opening winkel in Japan

  • Lancering Vasco Translator V4

Onze missie

"Als je tegen iemand praat in een taal die hij begrijpt, dan bereik je zijn hoofd. Als je tegen iemand praat in zijn eigen taal, dan bereik je zijn hart."

Nelson Mandela

Vasco betekent mensen

ceo

Maciej Góralski

Oprichter en CEO

linkedin

director business

Radosław Studnicki

Directeur bedrijfsontwikkeling

linkedin

head of software

Tomasz Stomski

Directeur productontwikkeling

linkedin

Maak kennis met onze oprichter en CEO

Maciej Góralski, de oprichter en eigenaar van het bedrijf, is afgestudeerd in een aantal vakgebieden zoals Financiën, Marketing Management en Medische Wetenschappen. Reizen en medische hulpverlening zijn Maciej's passies, en zij vormden dan ook zijn inspiratiebron voor de ideeën en oplossingen die in het Vasco apparaat worden gebruikt.

"Als vrijwillig paramedicus was ik in dienst op de spoedeisende hulp van een ziekenhuis. Ik besefte toen meer dan ooit tevoren hoe belangrijk het is om snel en nauwkeurig te communiceren. In veel situaties is het van cruciaal belang dat je efficiënt kunt communiceren, ongeacht waar je bent."

Het idee om vertaaloplossingen te promoten was geboren. Maciej begon met het verkopen van de apparaten die al op de markt beschikbaar waren. Echter, met de tijd en de ervaring werd het duidelijker dat er een groter doel moest worden bereikt.

Op die manier zijn we bij Vasco begonnen met het produceren van onze originele apparaten.

Leer ons beter kennen

Er is veel wat ons drijft en wat Vasco meer maakt dan een groep collega, maar we zouden hier uren over kunnen praten. Wij zijn er echter van overtuigd dat een foto duizenden woorden kan spreken. En zo is het ook in dit geval.