Ons Retourbeleid

Wij hebben veel vertrouwen in ons werk en onze producten. Daarom hebben Vasco apparaten een 100% niet goed geld terug garantie.

return icon

Gratis retour

refund icon

Retourbeleid

damaged icon

Voorwaarden voor terugbetaling

damaged icon

Bezwaren tegen de staat van het product

Je hebt 14 dagen de tijd op het toestel terug te sturen. Laat het ons daarom tijdig weten. De specifieke instructies en details vind je in het "Retourbeleid" gedeelte. Zodra we jouw melding ontvangen hebben, sturen we je kosteloos een retourlabel toe. Gebruik dit label samen met het aankoopbewijs en een retourformulier om het apparaat terug te sturen.

Binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, kun je ze zonder opgave van reden retourneren. Om gebruik te maken van dit recht, hoef je ons alleen maar op de hoogte te stellen van je wens om het product terug te sturen. Je kunt dit doen op een manier die voor jou handig is, bijvoorbeeld per e-mail of traditionele post. Je kunt hiervoor ook het retourformulier gebruiken dat door ons is opgesteld.

U ontvangt uw geld binnen 14 dagen nadat wij uw retourverklaring hebben ontvangen. We kunnen echter pas terugbetalen zodra we de goederen hebben ontvangen. De terugbetaling wordt gedaan via de oorspronkelijke betaalmethode.

Wanneer u een apparaat retourneert, zorg er dan voor dat u het goed verpakt en beschermt tegen mogelijke transportschade. Houd er ook rekening mee dat de staat van het geretourneerde apparaat niet mag afwijken van de staat waarin het bij u is afgeleverd. Wees extra voorzichtig bij het testen van het apparaat.

U heeft het recht om zonder opgaaf van redenen een artikel te retourneren binnen 14 dagen vanaf het moment dat u het artikel heeft ontvangen.

Breng ons op de hoogte van uw beslissing om het contract te herroepen. Een duidelijke verklaring is aan te raden, bijvoorbeeld een brief per post of e-mail.

Retour adres

  • Vasco Electronics Goralski Group S.K.A.
  • ul. Kopalniana 2a
  • 32-540 Trzebinia
  • Polen