Vasco Mini 2

De stem vertaler met levenslang, onbeperkt, gratis internet

 • 50+ talen
 • Gratis, onbeperkt internet voor vertalingen
 • 150+ landen
 • 96% vertaal nauwkeurigheid
 • De beste pocket vertaler van 2020

Voorgaand model

Dit product is niet langer beschikbaar.

Bekijk onze andere producten:

Maak kennis met Vasco Mini 2 - de stem vertaler op zakformaat die u helpt om met mensen in meer dan 50 talen te praten. Het maakt niet uit dat u geen enkele vreemde taal spreekt. Gebruik Vasco Mini 2 om nieuwe vrienden te maken over de hele wereld.

Gratis internet in 150+ landen

Alle elektronische vertalers hebben een internetverbinding nodig om uw spraak nauwkeurig te vertalen. Alleen de Vasco Mini 2 wordt geleverd met een internationale SIM-kaart waarmee u gratis en onbeperkt gebruik kunt maken van het Internet voor vertalingen in meer dan 150 landen. Er zijn geen abonnementen, geen contracten, geen verborgen kosten. Uw internet verbinding is echt helemaal gratis! In tegenstelling tot al het andere vertalers op de markt, gaat Vasco Electronics een stapje verder.

Free Internet

Zo werkt het

Selecteer uw taal en de taal die u wilt vertalen, druk op de knop en zeg wat u wilt zeggen. De Vasco Mini 2 herkent het onmiddellijk, vertaalt het, en spreekt het hardop uit, net als een moedertaalspreker.

Mini 2 play

Werelds beste stem vertaler

U hoeft uw handbagage niet meer vol te proppen met boeken. De Vasco Mini 2 vervangt alle onhandige papieren woordenboekjes die u nodig heeft voor elk land dat u bezoekt. Hij luistert naar wat u zegt en zet het om tussen de talen van uw keuze, waarbij hij de vertaling hardop uitspreekt met precies het juiste accent. Vervolgens geeft hij ook de andere kant van uw gesprek weer.

De Vasco Mini 2 heeft een constant nauwkeurigheidspercentage van 96%, de gebruiksvriendelijke interface past in uw hand en broekzak, en levert onmiddellijke vertalingen. Dit zijn enkele van de redenen waarom het werd erkend als de beste vertaler van het jaar 2019. Rechtstreeks uit de verpakking! Gewoon Vasco Mini 2 aanzetten en begin gelijk met vertalen!

Al deze kenmerken hebben ons geholpen de GSMA's 2020 Global Mobile Award (GLOMO) voor Best Connected Consumer Device te winnen. De jury beschreef de Vasco Mini 2 als "een slim en specifiek product dat zijn niche doelmarkt begrijpt - dit bedrijf heeft het simpel gehouden en gefocust op het goed laten werken, wat goede werkprincipes zijn."

glomo-award

Vrienden maken over de hele wereld

Stel je voor dat je op reis bent en verdwaalt in een vreemd land. Je moet de weg vragen. Of misschien bent u daar om zaken te bespreken. Hoe dan ook, duidelijke communicatie is van cruciaal belang. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt; de ongemakkelijke stilte wanneer je niet begrijpt wat een buitenlander zegt en de onhandige gebaren om jezelf verstaanbaar te maken.

Er is geen reden tot paniek! Gebruik gewoon Vasco Mini 2. Het neemt alle taalbarrières weg, of u nu praat met een Franse chef-kok of een Chinese zakenman. Met Vasco Mini 2 komt het gesprek op gang, en het leven beloont uw inspanningen!

vasco electronics

U kunt het toestel meteen gebruiken

Bent u bang voor technologie? De Vasco Mini 2 is zo intuïtief en ongecompliceerd als het maar kan. De twee fysieke knoppen zorgen ervoor dat het toestel gemakkelijk te gebruiken is. Configuratie is niet nodig. Haal hem gewoon uit de doos en begin te spreken in meer dan 50 talen.

Beste manier om taalvaardigheden te oefenen

Of u nu op het punt staat op vakantie te gaan of een belangrijke zakenbespreking hebt en uw zelfvertrouwen wilt opkrikken, de Vasco Mini 2 is het perfecte hulpmiddel om uw taalvaardigheid te verbeteren, in een van de meer dan 50 ondersteunde talen.

Onze toestellen hebben een perfecte, vloeiend klinkende moedertaal uitspraak met 96% vertaal nauwkeurigheid. Uw persoonlijke leraar, altijd op zak.

icon1
Nauwkeurige microfoon, ruisonderdrukking
icon2
Levenslang gratis en onbeperkt internet voor al uw vertalingen in 150 landen
icon3
Uitspraak zoals van een moedertaalspreker
icon4
Krachtige batterij, tot 160 uur
icon5
Intuïtieve en eenvoudige interface
icon6
2 Inch touchscreen
icon7
Stevige behuizing
icon8
10 vertaal machines
icon9
Luidspreker: 84 dB hoorbaar in elke omgeving
icon10
Comfortabele knoppen

Kijk zelf waarom we als beste worden beoordeeld - Vasco vertalers vs andere vertaalmachines

U vindt misschien andere vertalers op de markt, maar laat u niet bedriegen. Ze hebben allemaal internet nodig. ALLEEN de Vasco Mini 2 kan voor u vertalen ZONDER EXTRA KOSTEN in meer dan 150 LANDEN zonder WiFi-verbinding.

 • Internet voor vertalingen - GRATIS EN ONBEPERKT VOOR HET LEVEN
 • 10 verschillende vertaalmachines - Google heeft er maar 1
 • Ontworpen en ontwikkeld in Europa
 • Verscheept vanuit de VS
 • Menu vertaald in het Nederlands en nog eens 20+ talen
 • Lokale ondersteuning in het Nederlands en Engels, staan altijd klaar om u te helpen

Gratis updates

Vasco Mini 2 wordt voortdurend doorontwikkeld en verbeterd. Ons team werkt eraan om u de maximale mogelijkheden te geven met slechts één druk op de knop. Download eenvoudig alle laatste updates direct op uw apparaat!

Gratis updates ... Update

Vasco Mini 2 ondersteunt meer dan 50 talen

Bekijk de talen die u kunt spreken met de Vasco Mini 2:

[langs_list]

Specificaties

vasco electronics
Beeldscherm TFT 240x320 pxls, 2.0 inches touchscreen
Processor MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Batterij Lithium-ionium 1200mAh
Oortelefoon ingang Mini Jack (3.5 mm)
USB Micro USB
Afmetingen 42 x 113 x 12 mm
Gewicht 70 g
Garantie 24 maanden
Gebruikers handleiding: [manual]

New York - Tokio - Rio - Vasco Mini 2 werkt overal

Vasco Mini 2 bereikt zijn snelheid en vertaal nauwkeurigheid door de ingebouwde SIM-kaart die vanaf elk punt op de wereld verbinding maakt met onze servers.

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over contracten, hoge kosten en roamingkosten; Vasco Mini 2 heeft geen verborgen kosten of verplichtingen! Hij werkt zonder beperkingen in meer dan 150 landen! De kaart hieronder laat u zien waar.

[map_aeris]

Inbegrepen

 • Vasco Mini 2
 • Internationale SIM-kaart met levenslang gratis, onbeperkt internet
 • Lader
 • USB-kabel
 • Gebruiksaanwijzing in het Nederlands, Engels, Spaans, Pools en 20 andere talen